Mark Levengood till Alandica 24.10

Boka här!

Den 24.10 återvänder den populäre och folkkära Mark Levengood till Åland. I oktober intar han Alandicas scen med ett budskap om vikten av att vara öppen för förändringar och förnyelse.

“ Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser för oss som individer. Sist och slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar. Vår samtid ställer hårda krav på oss, men bjuder också på väldigt många nya typer av möjligheter för den som vågar anta utmaningen.

Jag tror uppriktigt inte på några genvägar när det gäller att förändra oss själva, men jag vet att man under en föreläsning kan påbörja processer som så småningom kan bli precis hur fruktbara som helst hos åhöraren.

Min fröken i skolan var inte av det glada slaget. ”Alla kan sjunga” brukade hon säga, ”bara man slipper lyssna på eländet”: Jag är av det glada slaget. Jag tror inte heller alla skall sjunga, men jag tror alla skall, och måste förändras.”

– Mark

Med hjärna och hjärta vecklar Mark Levengood ut sitt universum för publiken. Mark pekar på vilka frågor han tycker vi ska ställa oss själva för att orientera oss mot en kreativ framtid. En föreläsning som ger oss hopp och hjälper oss att få perspektiv på tillvaron.

Hjärtligt välkomna!

 

Plats: Stora salen på Alandica

Tid: 19-20.00

Pris: 35€

Ingen åldersgräns

Obs! Om du tillhör nästa års avgångselever på Ålands Gymnasium erhåller du tack vare Högskolan biljetter till ett pris om 25€ vid köp via Alandicas reception. Rabatten gäller 100st biljetter- först till kvarn!

Boka här!

Evenemanget ordnas i samarbete med

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close